Un american s-a prăbușit intenționat cu avionul pentru a face vizualizări pe YouTube. Bărbatul va ajunge în instanță - VIDEO


Caz halucinant în SUA, un american și-a prăbușit intenționat avionul pentru a face vizualizări pe YouTube. Clipul a devenit viral, dar pedeapsa pe care o va primi bărbatul este usturătoare.

Americanul Trevor Jacob care a prăbușit intenționat un avion pentru vizualizări va pleda vinovat pentru obstrucționarea unei investigații federale, spun procurorii americani, potrivit BBC. El riscă până la 20 ani de închisoare.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a postat pe canalul său videoclipul prăbușirii avionului în decembrie 2021.

Până în prezent, el are peste 2,9 milioane de vizualizări. Jacob a fost singur în avion și a decolat de pe un aeroport din Santa Barbara, California, având camere montate pe aparatul de zbor. De asemenea, Jacob a luat cu el o parașută și un selfie stick.

Procurorii susțin că el ”nu a intenționat să ajungă la destinație, dar a planificat în schimb să se catapulteze din avion în timpul zborului și să se filmeze parașutându-se în timp ce avionul cobora și se prăbușea".

Avionul s-a prăbușit în Pădurea Națională Los Padres la 35 de minute după decolare.

Bărbatul a raportat accidentul Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor, dar s-a întors în secret la locul accidentului pentru a distruge eventualele probe. Jacob va ajunge în instanță în următoarele săptămâni. Permisul de pilot i-a fost revocat anul trecut, iar acum riscă până la 20 ani de închisoare, scrie Antena 3 CNN.

Comentarii Facebook