Țzancă Uraganu s-a revoltat pentru că Selly a fost amendat la petrecerea de ziua lui


Manelistul Tzancă Uraganu, care a cântat la petrecerea dată de Selly cu ocazia zilei sale de naștere, i-a luat apărarea prietenului lui.

Nu știu ce este atât de grav. Eu nu consider că eram chiar așa mulți cum se spune. Și dacă eu vreau să beau acum un șpriț nu pot să chem niște băieți la mine?

Eram câțiva. Nu a fost într-un restaurant sau ceva. De-asta nici nu am văzut așa mare problemă. Dacă venea cineva, nu puteam să îi dăm afară din casă.

Dacă suntem 20 nu ne îmbolnăvim și dacă sunt 30 ne îmbolnăvim? Ne-am săturat de un an de zile cu atâtea reguli, nu s-a îmbolnăvit nimeni de la o petrecere de 30 de persoane.

Eu nu am văzut nici un polițist, să fiu sincer. Nu știu dacă au venit, nu îmi aduc aminte. Selly nu a avut de gând să facă o petrecere așa mare, dar au venit mai mulți decât se aștepta, oricum nu a fost vina lui”, a spus manelistul la Xtra Night Show.

Polițiștii au dat amenzi de 20.000 de lei la ziua de naștere a lui Selly. 

Noi am fost cazați într-o vilă mare, cu o curte imensă și nu eram mai mult de 20 de oameni. Nu am știut că Tzancă va veni cu toată formația lui. Am luat toate lucrurile în serios și ne-am testat. Nu suntem antimască, nu suntem antipandemie... Nu am deranjat pe nimeni”, spune și Selly.

Poliția s-a autosesizat după ce vloggerul a făcut publice imagini pe rețelele de socializare. 

Comentarii Facebook