Tupeu incredibil! Femeia care a făcut o avere de 500.000 de euro, furând din magazine. Escrocherie la ”scară industrială”


O mamă a făcut o avere de câteva sute de mii de euro prin returnarea articolelor pe care le fura, aceasta încasa rambursări pe produse. A fost condamnată și riscă acum o pedeapsă „substanțială” cu închisoarea.  

Narinder Kaur a reușit să dezvolte escrocheria la „scară industrială”, înșelând magazinele de pe străzile mari cu peste 500.000 de euro prin returnarea articolelor pe care nu le plătise niciodată, conform LAD Bible.

Kaur, care folosea, de asemenea, numele fals Nina Tiara, a făcut din fraudă „o carieră cu normă întreagă”, a declarat Parchetul Coroanei.

Pe parcursul unei perioade de patru ani, Kaur a făcut peste 1.000 de cereri de rambursare false în magazine din Marea Britanie, încasând bani pentru articolele pe care, de fapt, le furase.

Anchetatorii de la poliție și de la CPS au construit un caz împotriva lui Kaur folosind date financiare, înregistrări de vânzare cu amănuntul, dovezi ale martorilor și înregistrări CCTV, care au arătat modelul de infracțiune al acesteia.

Ea a fost zărită pe camerele de supraveghere intrând în magazine, luând articole de pe rafturi și ducându-le la casele de marcat ca și cum ar fi fost cumpărate anterior.

Poliția a efectuat două percheziții la domiciliul acesteia, descoperind aproximativ 150.000 de euro ascunși, precum și alte bunuri furate.

Kaur, din Cleverton, Wiltshire, a fost condamnată pentru 26 de capete de acuzare, inclusiv fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale și pervertirea cursului justiției, în cadrul unui proces desfășurat la începutul acestei luni.

Comentarii Facebook