VIDEO - Polițiști BĂTUȚI de un bărbat de 59 de ani cu propriul baston. Ireal ce poliție slabă avem


Un brăilean a atacat un echipaj format din trei polițiști, în cursul zilei de joi, 16 martie, în jurul orei 11:50, pe strada Magaziilor din cartierul Chercea.

O femeie sunase la 112 pentru că individul, în vârstă de 59 de ani, era pus pe scandal, arunca cu diverse obiecte în stânga și în dreapta și îi distrugea mașina. La fața locului au ajuns doi polițiști și o polițistă.

Vecinii spun că astfel de situații sunt la ordinea zilei. În trecut, bărbatul a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie.

Imaginile surprinse de un martor arată momentul în care individul îi smulge bastonul din mână unui polițist și lovește o femeie în uniformă.

Au fost și scene de violență care nu au fost filmate: în încercarea de a-l imobiliza, oamenii legii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape.

Era în mână cu un briceag, la poartă. Pe un polițist l-a pus la pământ și l-a lovit cu picioarele. Mereu face scandal, aruncă în curți și pe mașini cu pietre. A stat și trei ani internat pe la Buzău. Au venit jandarmii și l-au luat până la urmă”, ne-a declarat un martor, vecin al individului.

Brăileanul este cercetat pentru ultraj și distrugere.

În cazul infracțiunii de ultraj, doar procurorul poate dispune măsura reținerii pentru 24 de ore, nu și polițiștii. Rămâne de văzut ce măsură va dispune unitatea de parchet competentă.

Comentarii Facebook