Miercuri 24 Aprilie

Trei români condamnați la ani grei de închisoare pentru viol în Spania


Trei tineri români, au fost condamnați la ani grei de închisoare după ce aceștia au fost acuzați că au bătut și violat o tânără în Spania, în 2017.

Astfel, Daniel D., Nelu M. și Albano I.M au primit fiecare 14 ani de închisoare, fiind găsiți vinovați pentru agresiune fizică și sexuală a unei tinere în aprilie 2017, relatează El Espanol.

Totul s-a petrecut în dimineața zilei de 22 aprilie 2017, la Sevilla, când victima a mers la discotecă cu o prietenă, care i-a făcut cunoștință cu unul dintre acuzați. Cele două fete au petrecut câteva ore în discotecă și au consumat băuturi alcoolice, iar, spre dimineață, una dintre ele a vrut să plece acasă, conform Pro TV.

Crezând că se urcă într-un taxi care o va duce acasă, tânăra s-a urcat într-o mașină în care se aflau cei trei români. Potrivit mărturiilor în timpul procesului., pe drum, unul dintre cei trei a început să o pipăie. Femeia a refuzat și a început să țipe, însă, în acel moment, a fost atacată de cei trei bărbați.

Fata a fost lovită în cap, imobilizată și agresată sexual, pe rând, de doi dintre atacatori. Tânăra a fost trasă cu forța din mașină de cel de-al treilea român, care, de asemenea, a agresat-o sexual într-o zonă întunecată.

Cei trei au fost condamnați la 14 ani de închisoare fiecare, precum și la plata unor despăgubiri în valoare de 85.000 de euro. Mai mult, cei trei nu se pot apropia la mai puțin de 300 de metri de victimă timp de 20 de ani.


Comentarii Facebook