Trei români au păcălit un austriac prin ,,metoda acoperișul”. Câți bani au obținut ,,muncitorii”


Trei români au aplicat ,,metoda acoperișul”, devenită deja celebră în România, pe un bărbat din Austria. Astfel, luni, 4 septembrie, românii i-au propus unui  cetățean austriac din zona Graz să-i renoveze acoperișul casei.

Cei trei, cu vârste de 22, 24, respectiv 39 de ani, s-au prezentat la domiciliul bărbatului într-o dubă cu plăcuță de înmatriculare poloneze, pregătiți de muncă. Aceștia aveau la ei instrumente adecvate și nu i-au ridicat nici un fel de suspiciune austriacului. Ei chiar s-au apucat de treabă, numai că, la finalul lucrării, au cerut mai mulți bani decât fusese înțelegerea, informează Gândul.

Ca să scape de ei bărbatul le-a dat șarlatanilor suma de 10.000 de euro, aceștia fortându-și norocul și cerând bani și pentru servicii suplimentare precum debarasarea deșeurilor rezultate.

După ce a scăpat de escroci bărbatul a verificat calitatea lucrarii și a constatat cu stupoare că reparațiile au fost făcute prost, având defecte majore. 

Acesta a alertat autoritățile, iar oamenii legii au deschis imediat o anchetă, bănuind cu cine au de-a face. Românii au fost depistați și duși la audieri, iar banii, aflați ascunși în mașina șarlatanilor au fost recuperați. 

Oamenii legii au constatat că bărbații încercaseră aceași metodă cu doar câteva zile în urmă și în Graz-Liebenau. 


Comentarii Facebook