Duminica 28 Aprilie

De la blocuri cu telegondolă în Cluj-Napoca, Elena Udrea a ajuns la meniu de 5,5 lei, de Crăciun, în arest. Ce a primit fost ministru de mâncare


Elena Udrea (50 de ani) își petrece Crăciunul în spatele gratiilor, după ce ani în șir a dominat scena politică prin farmecele personale. Fosta blondă de la Cotroceni se află la Penitenciarul Târgșor, din iunie 2022, iar acum am aflat ce a primit de mâncare, în prima zi de Crăciun. Meniul pentru fiecare persoană lipsită de libertate costă 5,50 lei.

Elena Udrea se află în spatele gratiilor. În vârstă de 50 de ani, fosta blondă de la Cotroceni se află departe de familia ei, după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul „Gala Bute”. Fostul ministrul se află în Penitenciarul Târgșor.

Pentru deținuți, norma de hrană (obișnuită) este între 2,96 și 3,11 lei pe zi, exclusiv TVA. Însă, pentru ziua de 25 decembrie, prima zi de Crăciun, persoanele private de libertate vor primi un meniu de 5,50 lei pe zi. Se va oferi un meniu în funcție de religie sau regimul alimentar. Vă prezentăm datele transmise de ANP, conform Gândul.ro.

Ce va primi Elena Udrea în închisoare?

Printre persoanele private de libertate se află și Elena Udrea. Alături de ceilalți deținuți din penitenciarele din țară, vor primi un meniu special, cu ocazia zilei de 25 decembrie.

Alimentele pentru micul dejun sunt:

Ceai;

Pâine;

Brânză;

Pate de porc/pasăre;

Tobă.

Alimentele pentru prânz sunt:

Felul I: Ciorbă de porc / pui / vită (în funcție de regim alimentar și religie);

Felul II: Sarmale / Varză „à la Cluj”;

Cozonac;

Apă minerală.

Alimentele pentru cină sunt:

Piure de cartofi;

Friptură de porc / pui (la cuptor);

Salată;

Fructe.

Elena Udrea pregătea la Cluj un proiect mastodont cu 10.000 de apartamente, telegondolă de la blocurile situate lângă Aeroportul Cluj și până la Iulius Mall, livrare de produse cu dronele și ale bazaconii de care s-a ales praful.

Elena Udrea și apropriații ei Adrian Gurzău, căruia i-a fost naș la botez, și Mihai Curteanu s-au certat cu celălalt asociat din proiect, milionarul Ștefan Berciu, iar acum, proiectul este blocat, pentru că nu sunt bani de investiții.

Comentarii Facebook