Tragedie într-o fracţiune de secundă. O fetiţă de 1 an şi opt luni a murit prinsă sub roţile maşinii tatălui, chiar în curtea lor


Caz tragic în Veneția, unde o fetiţă de un an şi opt luni a murit după ce a fost lovită de maşina condusă de tatăl ei. Accidentul s-a produs în timp ce tatăl copilei efectua manevra de mers cu spatele în curtea casei.

Un episod dramatic pentru micuță, dar și pentru părintele care nu ar fi observat prezența acesteia în spatele maşinii pe care o conducea. Efectua o manevră banală, dar în același timp a fost fatală pentru bietul copil, scrie notizie.com.

Accidentul s-a produs în timp ce tatăl copilei efectua manevra de mers cu spatele în curtea casei, potrivit unei reconstituiri. Bărbatul nu ar fi observat prezența fetiței care se afla chiar în spatele mașinii și nimeni nu și-ar fi dat seama că micuța este în mare pericol.

Carabinierii încearcă să constate dinamica verificând și alte probe, pe lângă constatările deja făcute. La locul accidentului au intervenit un elicopter de la spitalul din Padova si o ambulanță de la spitalul Dolo ai carui medici au incercat în zadar să resusciteze copilul. Leziunile au fost atât de grave încât copila a decedat pe loc.

Comentarii Facebook