Tragedie cumplită. O mamă a decis să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, cu cei doi copii ai săi în brațe


O tragedie teribilă a avut loc la Timișoara, unde o femeie s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de pe un bloc cu zece etaje. 

Femeia în vârstă de peste 30 de ani şi unul dintre copii, în vârstă de aproximativ 3 ani, au decedat la scurt timp după ce s-au lovit de asfalt, scrie Antena 3

Cel de-al doilea copil, o fetiţă în vârstă de aproximativ 5 ani, a fost preluată de un echipaj SMURD şi se încearcă resuscitarea acestuia. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva, notează sursa citată.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că din spusele lor, în bloc nu locuiește nicio femeie care să aibă copii. 

Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină, o femeie de la etajul 7 mi-a strigat să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare. Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor”, a declarat tânărul care a sunat primul la ambulanță pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook