Tom Cruise, ieșire nervoasă DURĂ, după ce pe platoul de filmate de la Misiune Imposibilă 7 au apărut angajați cu COVID-19


Tom Cruise a fost înregistrat când a avut o dispută verbală dură cu doi angajați, pe care i-a certat pentru că au fost neglijenți și au adus CODIV-19 pe platoul de filmare de la Misiune Imposibilă 7.

Jurnaliştii tabloidului The Sun scriu că Tom Cruise a erupt din cauza neglijenței: ”S-au întors acolo la Hollywood făcând filme chiar acum, din cauza noastră. Creăm mii de locuri de muncă, nenorociților.

Asta e! Fără scuze. Le puteți spune oamenilor care își pierd casele din cauză că industria noastră este închisă. Nu închidem acest film nenorocit. Se înțelege? Dacă o văd din nou, ai dispărut d——i!”. 

Filmul este în întârziere, după ce în Italia 12 membri din echipa de producţie au avut Covid-19, în luna octombrie. Pe lângă cei 12, alți 150 de figuranți au fost înştiinţaţi să nu mai vină pentru a filma scenele din Veneția.

În Marea Britanie, filmările s-au făcut cu respectarea tuturor regulilor, până în acest moment. Tom Cruise a plătit 500.000 de lire sterline din banii săi pentru a închiria o navă de croazieră veche, unde să locuiască actorii și staff-ul, în mod izolat.

Face ture zilnice pentru a se asigura că totul este configurat în mod corespunzător şi că oamenii se comportă și lucrează cât de sigur se poate. El este foarte activ când vine vorba de siguranță”, a spus unul dintre cei implicaţi în producţia care va fi lansată în noiembrie 2021.

Producția nu a fost oprită și nici nu va fi, dar problemele pot escalada oricând.

Comentarii Facebook