„Toată tremur și acum”. Petrecere de coșmar pentru 80 de tineri, a ars ca o torță restaurantul în care se ținea petrecerea de majorat


Optzeci de invitați la o petrecere de majorat au fost la un singur pas de o mare tragedie. Restaurantul din Baia Mare, unde se ținea petrecerea, a luat foc chiar în momentul în care sărbătorita îşi întâmpina oaspeţii. Din fericire, toți au reușit să iasă în siguranță înainte ca pompierii să ajungă la fața locului.

Toată, toată tremur și acum... N-am cuvinte să vă spun!", a declarat verișoara sărbătoritei. 

Focul şi fumul gros s-au văzut de departe, spre disperarea oamenilor din zonă. A fost panică mare şi în restaurant în momentul izbucnirii incendiului. 80 de invitaţi chemase tânăra la majoratul ei. O petrecere care s-a terminat înainte să înceapă. Cu toţii au fost evacuați de angajații localului la doar câteva minute de la sosirea lor la restaurant, scrie Observator.

Am ajuns aici şi, maxim, 10-15 minute, cam aşa, a început lumea să ieşim afară, toată lumea: ieşiţi afară! Şi, numai dintr-odată am văzut focul pe acoperiş", mai spune tânăra. 

Un bec de pe tavan a început să facă scurt şi au luat un stingător şi au dat pe becul respectiv. Apoi a început alt bec să facă scurt. Şi am coborât toţi şi a fost totul OK. Bine că n-a păţit nimeni nimic!", a declarat o invitată. 

Focul a fost lichidat după mai bine de trei ore, iar pompierii cercetează acum cauza producerii incendiului.

Comentarii Facebook