Bizar! Vortex mortal la piscină, un bărbat dispare în hăul deschis, fără veste, sub ochii martorilor îngroziţi - VIDEO


Clipe de coșmar la o petrecere la piscină, care a devenit fulgerător scena unei adevărate tragedii. Un bărbat de 30 de ani a murit într-un puţ de evacuare a apei, care s-a deschis brusc după ce podeaua bazinului s-a prăbuşit. 

În oraşul israelian Karmei Yosef, sub privirile îngrozite ale celor aproximativ 50 de oameni, colegi de muncă invitaţi la evenimentul privat, tânărul a dispărut în hăul care s-a deschis sub picioarele sale. Trupul lui neînsufleţit a fost găsit după ore întregi de intervenţie, la capătul tunelului de 15 metri. Momentul terifiant a fost filmat de martori, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

Mai mulţi oameni care se aflau în piscină în clipa fatidică au reuşit să se refugieze pe marginea bazinului şi să iasă din apă la timp. În schimb, în videoclip se vede cum saltelele şi echipamentele gonflabile au dispărut fără urmă în hăul deschis fără veste.

Dintr-o dată, nivelul apei a început să scadă. S-a format un vortex, care răpea oamenii înăuntru", a povestit unul dintre petrecăreţi. Un altul a mărturisit că scenele dramatice s-au petrecut în doar câteva secunde, scrie Mirror.

La faţa locului au venit imediat echipaje de salvatori, care nu au mai putut face însă nimic pentru bărbat. După patru ore de intervenţie, colosind camere Go-Pro, aceştia au reuşit să-i localizeze cadavrul, la capătul tunelului, relatează The Times of Israel. Operaţiunea a fost îngreunată de faptul că piscina se putea prăbuşi în orice moment, ducând la o nouă tragedie. Un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit uşor în incident, reuşind totuşi să se agaţe de marginea gropii şi să se caţere înapoi la suprafaţă. „Este un caz bizar, neobişnuit", a declarat pentru The Jerusalem Post paramedicul Uri Damari. O anchetă e în curs de desfăşurare. 

Comentarii Facebook