Țeapa zilei: Un tânăr a cumpărat aspirină pisată în valoare de 8.000 de lei crezând că este cocaină. Ce a pățit „dealer-ul”


Un tânăr din Maramureș a cumpărat aspirină pisată în valoare de 8.000 de lei, crezând că a procurat cocaină. Când a aflat că în pungi nu este ceea ce și-a dorit, a mers direct la poliție

Totul a ieșit la iveală după ce tânărul a mers la Poliția Târgu Lăpuș pentru a reclama faptul că un alt tânăr l-a înșelat cu suma de opt mii de lei. Când au aflat despre ce este vorba, polițiștilor nu le-a venit să creadă

Tânărul în vârstă de 20 de ani s-a înțeles cu un fals dealer de droguri să cumpere cocaină în valoare de 8.000 de lei. Acesta din urmă a pisat mai multe pastile de aspirină și i le-a vândut băiatului drept cocaină. La rândul său, acesta a început să vândă mai departe aşa-zisa cocaină, însă clienţii s-au plâns de calitatea îndoielnică.

A mers la poliție după ce a aflat că a fost înșelat

Ulterior, tânărul a aflat că, de fapt, cocaina pe care a cumpărat-o cu 8.000 de lei era aspirină pisată. După mai multe zile în care s-a gândit dacă este în regulă să meargă la Poliţie, el s-a decis să îl reclame pe falsul dealer care l-a înşelat.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru înşelăciune, iar în ceea ce priveşte traficul de droguri poliţiştii nu pot face nimic pentru că aspirina nu se află pe lista substanţelor interzise.


Comentarii Facebook