Triplă crimă, urmată de sinucidere. O femeie şi-a ucis trei rude, apoi şi-a pus capăt zilelor


Caz șocant în SUA, o femeie şi-a ucis trei rude, apoi şi-a pus capăt zilelor, marţi, în oraşul Lynn, din statul american Massachusetts. Cadavrele au fost descoperite de poliţiştii americani, la câteva ore distanţă.

Un apel la numărul de urgenţă anunţa în jurul orei locale 15:00 că în imobilul situat pe strada Rockaway s-au auzit mai multe focuri de armă. Sosiţi la faţa locului, ofiţerii de la Departamentul de Poliţie Lynn au găsit morţi doi bărbați, în vârstă de 34 și 66 de ani care ar fi suferit răni prin împuşcare, scrie New York Post.

Un vecin, martor la întreaga scenă a povestit că a auzit până la 20 de împușcături în interiorul locuinţei. Poliția a identificat o femeie de 31 de ani ca fiind drept posibil suspect în acest caz. Câteva ore mai târziu ea a fost găsită moartă în propriul autoturism, în parcarea unui autoturism, la aproximativ doi kilometri distanţă de casa în care au fost descoperite cele două cadavre. Oficialii au stabilit că ea a murit din cauza unei răni auto-provocate prin împușcătură, notează sursa citată. 

Seria descoperirilor macabre nu s-a oprit aici. Câteva ore mai târziu poliţiştii au descoperit o a patra persoană moartă, un bărbat de 44 de ani, care se afla în maşina lui, la jumătate de kilometru de parcarea magazinului în care a fost găsită femeia sinucisă.Victima ar fi fost ucisă de același suspect. Relaţiile exacte de rudenie nu au fost însă făcute publice până în acest moment. Poliţiştii încearcă acum să identifice cu exactitate cele patru cadavre pentru a putea anunţa familiile acestora.

Comentarii Facebook