Doi miri au rămas fără banii de la nuntă. Hoțul a fugit cu 17.800 de euro chiar a doua zi după eveniment: „Soția este îngozită”


Doi tineri proaspăt căsătoriţi au rămas fără banii strânşi la nuntă, a doua zi după eveniment.

Cei doi miri din Suceava au reușit să strângă la nuntă o sumă totală de 17.800 de euro, după ce s-au adunat mai multe plicuri cu lei, euro și lire în cufărașul de la nuntă. Însă, suma adunată de cei doi tineri a fost furată chiar după terminarea evenimentului

Hoțul a intrat în apartamentul celor doi și a luat cei 17.800 de euro

Furtul a avut loc sâmbătă, între orele 15.00-21.45, cât am lipsit de acasă. Hoţul a folosit o scară, cu ajutorul căreia a urcat, a deschis geamul de la bucătărie şi a intrat în casă. A căutat peste tot şi a luat toţii banii pe care i-am strâns la nuntă”, a declarat mirele în stare de șoc, potrivit Monitorul de Suceava

Eu cred că este vorba de concubinul unei vecine, de la un etaj superior, iar la Poliţie, acolo unde am depus plângere, ne-au spus că persoana respectivă este cunoscută şi că a mai creat probleme de ordin penal”, suspectează mirele. 

„Mai aveam de plătit prăjiturile”

Tânărul a mai spus că nici măcar nu şi-a plătit toate datoriile şi cheltuielile realizate pentru organizarea petrecerii de la restaurant. „Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar şi nişte datorii, adică vreo 4.000-5.000 de euro. Soţia este pur şi simplu îngrozită de tot ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus mirele păgubit. 

„Oricum, cel care a acţionat ştia exact ce face”

Cei doi miri susțin că au deja în vedere un posibil suspect, care ar mai fi creat probleme în trecut, în plus, aceștia sunt siguri că hoțul este cineva cunoscut, care a putut afla informații din interiorul casei, fiindcă „s-a dus la sigur”, după cum spune chiar păgubitul. 

Camerele de supraveghere existente la bloc au fost orientate pentru a nu surprinde cum a intrat în casă. Bine, am înţeles că nici nu funcţionau. Sper totuşi ca poliţiştii să dea de urma hoţului, mai ales că le-am indicat şi cine este suspectul”, speră proaspătul căsătorit. 


Comentarii Facebook