Vineri 30 Septembrie

Tânăr ucis în faţa iubitei, după ce a oprit ca să ajute o femeie care „nu putea să-și pornească mașina”


Caz tragic în SUA, unde un student a fost ucis în fața iubitei sale, după ce a fost împușcat mortal de o femeie care s-a prefăcut că are nevoie de ajutor, într-o pădure din Alabama. Adam și prietena lui, Mikayla, conduceau pe un drum de țară îndepărtat din Pădurea Națională Talladega, când au fost opriţi de o femeie care susţinea că are o problemă. Femeia, care a fost identificată drept Yasmine Hider, „a întrebat cuplul dacă o pot ajuta să-și pornească mașina''.

Adam Simjee a fost ucis după ce el și prietena lui au fost prinşi în ambuscadă în pădure. Femeia i-a bătut pe cei doi și apoi a tras o armă asupra lor. Totul s-a întâmplat după ce Adam a încercat să o ajute cu maşina stricată, iar Hider a scos o armă într-o tentativă de jaf. Nedorind să rămână fără bunuri, bărbatul și-a scos propriul pistol și a început un schimb de focuri în care hoaţa a fost împușcată de mai multe ori în tors.

În mod tragic, Simjee a fost, de asemenea, atins de gloanţe și a murit la fața locului. Iubita lui a încercat să efectueze manevrele de resuscitare pentru a-i salva viaţa, dar nu a reușit. Abia ulterior a sunat la poliție pentru a cere ajutor, conform Daily Star. 

Criminala a fost dusă la spital unde a fost operată. Ea rămâne internată și urmează să răspundă acuzaţiiloe de crimă, răpire și de tâlhărie.

doi.jpeg

Comentarii Facebook