Bărbatul pe trotinetă, care înțepa femeile în piept, a fost prins! Agresorul, prins în trafic, la aproape 24 de ore de la atac


Bărbatul pe trotinetă care ataca femei în Capitală a fost prins în comuna Vidra, din județul Ilfov. Bărbatul a înţepat două femei în zona pieptului, una dintre ele ar fi chiar Margherita de la Clejani. Individul a declarat că alegerea victimelor a fost aleatorie. 

Acesta are 38 de ani și este din Capitală. Bărbatul a fost găsit în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov, de unde a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, pentru proceduri legale. Polițiștii au fost sesizați miercuri seara prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1. După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3, scrie Antena 3.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Comentarii Facebook