„Suferea grozav că nu are pe nimeni și a plecat plângând. Așa ne-am despărțit”, mama femeii ucise în Egipt, devastată de durere


Turiștii care s-au întors aseară din stațiunea Hurgada, chiar cu avionul în care trebuia să se afle și femeia de 44 de ani, ucisă de rechin, spun că autoritățile egiptene au tratat problema ca și cum ar fi fost una banală. Mama femeii, devastată de durere, povestește cu regret ultima discuție cu fiica sa, unicul său copil.

Ar fi putut să evite o asemenea tragedie? Oamenii se plâng că ar fi fost mințiți în legătură cu motivul pentru care plajele au fost închise. Și asta, în condițiile în care un copil ar fi spus salvamarului că a văzut un rechin în apă, chiar înainte de atacuri, însă nimeni nu l-a crezut, scrie Antena 3

Acasă, în România, părinții îndurerați așteaptă să afle când va fi adus în țară trupul fiicei lor.

Foarte mult i-a plăcut apa. Azi trebuia să se întoarcă și ieri, duminică, s-a dus să facă ultimul înot. Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc! Duminică s-a dus la ultimul înot și s-a dus la moarte! Suferea grozav că nu are pe nimeni, că nu o iubește nimeni și a plecat plângând. Așa ne-am despărțit”, spune mama Roxanei.  

Din momentul în care a venit poliția la ușă să ne ceară date personale, nu a trecut un sfert de oră și m-a sunat consulul din Egipt, care a pus ștampila că e vorba de fata noastră”, povestește și tatăl ei.  

Acuzaţii grave în cazul româncei ucise de rechin în Egipt: „Am fost minţiţi!”

Oamenii care s-au întors în România cu avionul în care trebuia să se afle și românca ucisă de rechin lansează acuzații grave. Unii dintre ei spun că autoritățile egiptene au încercat să mușamalizeze tragedia, notează sursa citată.

Acolo nu se vorbește prea mult de chestia asta”, spune un turist. 

Nu ne-au mai dat voie să mai mergem în apă, au spus ca e motorina, ulei în apă”, spune și o doamnă.  

Au securizat plajele, nu i-au mai lăsat pe oameni să intre pe plajă, în mare. Nu știam că atacă la mal, știam că sunt niște specii de rechini mici. Am făcut scufundări, am înotat în Marea Roșie, am făcut scufundări cu o zi înainte, scufundări la 30 de metri!”, susține un alt turist.  

O fetiță ar fi anunțat chiar înainte de atac prezența unui rechin în zonă însă salvamarii ar fi râs de situație, crezând că în apă se află un delfin. 

Au vorbit toți în resort și au spus că a fost o fetiță care a spus că e un rechin, însă toți au luat-o în râs și au spus că e delfin”, povestește un bărbat. 

Românca de 44 de ani, pe numele ei Roxana Donisan, a plecat cu o ofertă last minute în Egipt pentru două săptămâni. Apropiații știau de pasiunea ei pentru călătorii și scufundări. Chiar şi pe birou avea un afiș cu adâncurile Mării Roșii. 

Comentarii Facebook