Stewardesa Gabriela Roşu este cunoscută deja în toată țara pentru gestul ei: Să fii om bun nu costă


Însoţitoarea de zbor Gabriela Roşu a devenit cunoscută în toată țara pentru gestul simplu făcut pe ruta Birmingham - Bucureşti, unde și-a dat porția de mâncare unei femei care nu își permitea un sandwich

Timidă, întreabă cât costă un sandwich. I se răspunde că 4 euro şi se întoarce la locul ei şi se caută prin buzunare”, a scris Marius Simionică pe reţeaua de socializare. Gabriela s-a dus la femeie şi i-a oferit propriul sandviş şi un pahar cu apă.

Era un zbor ca oricare altul, stăteam în partea din spate a avionului şi a venit o doamnă să mă întrebe cât costă cel mai ieftin sandviş. I-am răspuns, mi-a mulţumit şi am văzut că a plecat oarecum dezamăgită. Noi nu avem reducere sau gratuitate pentru produsele pe care le vindem pe zbor, în schimb compania ne oferă mâncare şi apă (diferită de cea pe care o vindem pasagerilor). Eu mâncasem deja (îmi cumpărasem mâncare din aeroport) aşa că am luat sandvişul meu şi i l-am oferit doamnei. Aceasta mi-a mulţumit, dar mi-a spus că nu are bani să mi-l achite. I-am spus că nu e nevoie, să aibă poftă! M-am gândit că după ce va mânca i se va face sete, iar cu siguranţă nu va avea 2,5 euro să plătească o sticlă cu apă. Aşa că i-am oferit un pahar cu apă. Cam asta s-a întâmplat şi nu m-am gândit nici măcar o secundă că a observat cineva acest lucru, având în vedere că doamna stătea la rândul 37, din 39 de rânduri, câte are avionul. După un timp, a venit la mine un domn, foarte amabil, şi m-a întrebat dacă sunt de acord să fac o poză cu dânsul. Nu mi s-a părut nimic ieşit din comun, se întâmplă des ca pasagerii să ne ceară acest lucru. Am acceptat, domnul mi-a mulţumit politicos şi s-a întors la locul lui. Nu am bănuit de ce mi-a cerut acest lucru. M-am gândit că pur şi simplu dorea o poză cu mine”, a spus Gabriela, într-un interviu pentru gandul.info.

Da, compania a aflat, colegii m-au felicitat, a apărul articolul şi pe grupul companiei. La urma urmei, job-ul nostru ca însoţitori de zbor nu este doar să ducem pasagerii din punctul A în punctul B, noi trebuie uneori să le înţelegem şi nevoile. Avem de-a face cu fel de fel de oameni şi mi se pare normal să încercăm, pe cât posibil, să îi ajutăm. Eu sunt fericită că acest job îmi oferă posibilitatea de a cunoaşte atât de mulţi oameni, să le cunosc nevoile şi să încerc să îi ajut”, a mai spus frumoasa stewardesă, conform gandul.info.

Ea are 28 de ani și este căsătorită de un an. Grbriela Roșu a făcut handbal de performanţă 13 ani, iar acum joacă în divizia A (liga a 2-a) pentru o echipă din Bucureşti.

Cluj: Cât de frumoasă e stewardesa cu suflet de înger, care a impresionat toată țara cu gestul ei - FOTO

Comentarii Facebook