Miercuri 24 Aprilie

Soția lui Dacian Cioloș nu e vaccinată și se plânge că este discriminată, pentru că e plasată în caratină


Valerie Cioloș, soția liderului USR PLUS, a revenit din Franța și trebuie să stea în carantină, pentru că nu este vaccinată.

Într-un mesaj pe rețelele de socializare, Valerie Cioloș le scrie celor de la cursul său de mindfulness că va preda online.

Surpriză la aeroportul din București. Vin din Franța unde am plecat o săptămână să-mi vad parinții. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi-a luat o jumătate de zi...): să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sală la întoarcere.

Când am plecat, Franța era pe lista “galbenă”. A trecut în “roșu”- așa, de la o zi la alta. Ghinion!

La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină. Ok.

Dar am făcut Covid acum mai puțin de 3 luni deci în mod normal sunt imunizată. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau.

*Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boala. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare?

Care e diferența între o imunizare naturală facută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”, scrie Valerie Cioloș.

Dacian Cioloș a scăpat de carantină. Între regulile impuse de Guvern este și cea protrivit căreia sunt scutiți de măsura carantinei obligatorii la întoarcerea dintr-o țară cu risc epidemiologic membrii Parlamentului European. 

Dacian Cioloș afirma în 2020 că nu se vaccinează până nu va avea ”toate informațiile pertinente”.

Voi lua decizia după ce toate informațiile pertinente vor fi prezentate de oameni competenți legat de vaccinurile apărute, de efecte adverse, ca să nu alimentăm teorii ale conspirației”, spunea acesta.

Comentarii Facebook