Șoșoacă nu crede în războiul din Ucraina. Internauții o trimit pe senatoare în Kiev pentru a se convinge că războiul există: „Mă ofer eu să vă duc”


Diana Șoșoacă a stârnit, din nou, un val de indignare în rândul internauților după ce a declarat într-o postare pe pagina sa de Facebook că din punctul său de vedere războiul din Ucraina este o simplă mascaradă, iar bombardamentele de la Kiev sunt o înscenare „nerușinată”. Internauții s-au revoltat și i-au sugerat senatoarei să meargă chiar ea să facă live-uri din Kiev, iar unii chiar s-au oferit să o ajute cu transportul, dacă va fi cazul. 

Senatoarea, Diana Șoșoacă, a ridicat semne de întrebare sâmbătă, 26 februarie, asupra atacului Rusiei împotriva Ucrainei, dar și a bombardamentelor din Kiev. Aceasta a publicat pe pagina sa de facebook un articol preluat dintr-un blog și a spus că pe camerele live din Kiev nu se vede niciun semn al atacurilor. 

Să vă spun un mic secret: aveţi internet! Efectiv nu înţeleg cum de nu puneţi mâna să căutaţi imagini direct de la sursă. Aveţi ataşat acestui articol o imagine luată de pe mai multe camere live din Kiev. Îmi spuneţi, vă rog, unde sunt „atrocităţile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului?” a întrebat senatoarea pe Facebook.

Postarea ei a atras foarte multe reacții din partea internauților, care i-au transmis în comentarii să meargă chiar ea în Kiev și să facă live-uri de acolo, așa cum obișnuiește Diana Șoșoacă să comunice de obicei: „De ce nu vă duceți la Kiev, să faceți live-uri d-alea demne de super puterile dvs????”, a comentat un cititor. „Vă rog eu frumos, nu mergeți un pic pân' la Kiev să ne relatați la cald evenimentele?!”, a mai scris un alt internaut la postarea de pe Facebook.

Analistul clujean Mihai Curteanu: O invit pe doamna Șoșoacă să se mute în Rusia, unde îl poate adula cât vrea pe Putin

Aşteptăm să mergeți în Kiev/Harkov şi să le spuneți oamenilor că bombardamentele (care au distrus numeroase locuințe, şi au cauzat şi pierderi umane) nu există de fapt...”, „Bună ziua! Personal mă ofer să vă duc în Ucraina, să faceți un live de acolo să ne arătați "adevărul". Vă las în centru în Kiev și merg și parchez un pic mai încolo, nu vă panicați, mă întorc și vă iau, promit! Mulțumesc, săru-mâna!”, au mai scris alți români indignați de afirmațiile senatoarei. 

diana șoșoacă.PNG

Comentarii Facebook