Analistul clujean Mihai Curteanu: O invit pe doamna Șoșoacă să se mute în Rusia, unde îl poate adula cât vrea pe Putin


Analistul clujean Mihai Curteanu a taxat personajele toxice din România, precum e și senatoarea Diana Șoșoacă, care spune că ucrainenii s-au bobardat singuri, ca să poată da vina pe ruși.

Trăim momente dificile, momente în care umanitatea în integralitatea ei este pusă la grea încercare de către un individ aflat în fruntea unui stat puternic.

Putin are astăzi grave probleme la ”etajul superior”, aspect confirmat în ultima perioadă de către cei care au studii de specialitate și care au analizat comportamentul acestuia, dar nu în ultimul rând dovadă stau acțiunile lui și războiul împotriva lumii libere.

Dar se pare că problemele cu care se confruntă marele dictator nu sunt un caz particular fiind regăsite și în rândurile unor politicieni autohtoni.

Zilele trecute am fost șocat și siderat de acțiunile doamnei senator Șoșoacă, care a fost și ea prezentă la vama unde intrau în țară refugiați, dar nu pentru a ajuta, ci pentru a face scandal enunțânt în stilu-i caracteristic că, ucrainenii s-au bombardat singuri ca să poată da vina pe Putin.

Noaptea minții, până unde pot sa meargă unii, câtă lipsă de empatie pot  avea?

Sunt întrebări care cu siguranță vor rămâne fără răspuns deoarece astfel de atitudini sunt de domeniul irealului, pentru cei care au un minim de empatie.

Mă uitam cum un președinte de stat Zelensky, care împreună cu tot Cabinetul erau în stradă pentru a-și apăra țara, mă uitam cum un fost președinte Poroșenco trecut bine de prima tinerețe era în stradă cu arma-n mână, mă uitam cum primarul Kievului, Vitali Klitschko împreună cu al lui frate Wladimir ambii multimilionari campioni mondiali ai sportului cu mănuși erau în stradă cu arma în mână, fotbaliști de top, vedete tv, toți cu arma în mână totul pentru țară și al ei viitor.

Noi o avem pe doamna Șoșoacă, care urlă din tot sufletul că Putin e cool și bine intenționat.

Ei bine, eu cred că e timpul ca astfel de personaje, care din personaje care doar poluează fonic s-au transformat în personaje nocive, ar trebui repudiate din viața publică fără echivoc.

Cred că e timpul să realizăm cât de benefică este apartenența noastră la NATO și UE.

Cred că e timpul să taxăm absolut orice fel de comportament care poate să ne arunce într-o groapă a haosului.

Iar doamna senator Șoșoacă are posibilitatea de a se muta în Rusia unde îl poate adula cât dorește pe dictatorul de la Kremlin cu un singur amendament să se grăbească să îl mai prindă în funcție”, a scris Mihai Curteanu.

Șoșoacă nu crede în războiul din Ucraina. Internauții o trimit pe senatoare în Kiev pentru a se convinge că războiul există: „Mă ofer eu să vă duc”

Comentarii Facebook