Șoferiță în prag de comă alcoolică, filmată când gonește cu viteză pe o șosea din Maramureș, lovește o mașină și își continuă drumul


O șoferiță a fost filmată, marți dimineața, pe o șosea din Maramureș, între Baia Mare și Oradea, în timp ce gonea cu viteză pe carosabil și făcea manevre periculoase. La un moment dat, aceasta lovește o mașină parcată și își continuă drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

După trei apeluri la 112, efectuate de bărbatul care a filmat întreaga scenă, femeia de la volan, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost oprită de un echipaj al Poliției. 

Când au reuşit să o tragă pe dreapta, poliţiştii au constatat că abia se mai ţinea pe picioare.

După ce a suflat în fiolă, rezultatul a fost de 1,28 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Imediat a fost dusă la spital, pentru a fi prelevate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele femeii, pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru provocarea unui accident și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de Poliție.

Marți, 28 decembrie a.c.,la ora 08.15, la intersecția D.N.19 cu strada Szent Péter din localitatea bihoreană Biharia, în urma unui apel 112, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au oprit în trafic un autoturism care circula dinspre Satu Nou înspre Oradea și care prezenta avarii în partea dreapta față.

La volanul autoturismului a fost identificată o femeie de 57 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor. Aceasta este bănuită că, în timp ce conducea autoturismul respectiv pe raza localității Biharia, ar fi acroșat un autoturism care era parcat în fața unui imobil, pe partea dreaptă a drumului național, iar apoi și-a continuat deplasarea. Evenimentul rutier a fost fără victime.

În urma testării conducătoarei autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentrație alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia.


Comentarii Facebook