Miercuri 24 Aprilie

Șoferiță de 25 de ani, la un pas să fie linșată după ce a lovit cu maşina un copil, care traversa strada fără să se asigure


Clipe de coșmar pentru o șoferiță de 25 de ani în Baia Mare. Tânăra a fost la un pas să fie linșată, după ce a lovit cu maşina un copil care traversa strada. Copilul de 5 ani a sărit în stradă direct dintre maşinile parcate lângă trotuar, fără să se asigure, iar şoferiţa nu a mai avut timp să-l evite.

Ea a coborât imediat să îi acorde primul ajutor și a sunat la 112. După ce medicii l-au preluat pe copil pentru a-l duce la spital, zeci de indivizi de etnie rromă s-au adunat la locul accidentului și au început să o ameninţe pe șoferiță. Speriată, tânăra a fugit şi s-a baricadat într-un magazin. Până când au ajuns poliţiştii, maşina ei a fost distrusă şi magazinul vandalizat, scrie Antena 3.

Opt echipaje de poliţie şi trei de jandarmi au intervenit ca să calmeze spiritele. Tânăra este cercetată acum pentru vătămare corporală şi mai mulţi bărbaţi pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice, notează sursa citată. 

Foto: Antena 3

Comentarii Facebook