Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, ar fi suferit un atac de cord, anunță un dizident rus


Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, ar fi suferit un atac de cord, acesta fiind motivul pentru care nu a mai fost văzut în public de foarte multă vreme. Informaţia a fost dezvăluită de Leonid Nevzlin, un om de afaceri rus care trăieşte în Israel.

Dizidentul rus susţine că are informaţia de la sursele sale din Moscova. „Serghei Şoigu este în afara jocului, poate că va deveni invalid dacă supravieţuieşte. A avut brusc un atac de cord masiv, este la terapie intensivă, conectat la aparate. Există zvonuri că atacul de cord nu ar fi putut avea loc din cauze naturale”, a fost mesajul postat de omul de afaceri pe contul său de Facebook.

De asemenea, omul de afaceri rus susţine că Vladimir Putin a dispus arestarea a nu mai puţin de 20 de generali din armata rusă. Aceştia sunt suspectaţi că au deturnat o bună parte din fondurile destinate operaţiunii din Ucraina. „Din 2014, aproximativ 10 miliarde de dolari alocaţi de Putin pentru pregătirea blitzkrieg-ului au fost furaţi”, a mai precizat Nevzlin. Acesta a mai precizat că s-ar pregăti un dosar penal şi împotriva fostului vicepremier Arkadi Dvorkovici.

Comentarii Facebook