Sefii PSD au timp de selfie -uri, în care arată a ”familie” fericită - FOTO


Un selfie în PSD, în care apar Liviu Dragnea, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, are titlul ”Râdem de ”comisarii” care iar inventează”.

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, apare într-o poză pe Facebook alături de Liviu Dragnea, liderul PSD şi de viitorul soţ, Claudiu Manda, preşedinte al Comisiei SRI.

”Radem de “comisarii” care iar inventează scenarii...”, scrie fostul ministru al Muncii pe Facebook.

La comentarii, Lia Olguţa Vasilescu lasă şi un link spre o ştire care menţionează că ar fi fost acasă la Paul Stănescu pentru a-şi negocia plecarea din PSD. Materialul publicat în site-ul comisarul detaliază momentul în care Paul Stănescu l-a sunat pe liderul PSD şi i-a spus că îl pune pe ”speaker, să audă toţi ce vorbesc, să facă teleconferinţă. Dragnea a înjurat şi a închis telefonul!”.

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control SRI, căsătoresc în această primăvară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Comentarii Facebook