Scrisoarea unei fetițe către Moș Crăciun a devenit virală: ”Vreau o pungă de jeleuri, de poftă”


Copiii i-au trimis scrisori Moșului, prin care le cer tot felul de dulciuri, jocuri și produse care mai de care mai sofisticate.

Scrisoarea Luizei, o fetiță din București, a devenit virală, este de-a dreptul înduioșătoare și s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Micuța a cerut câteva lucruri pentru ea, fratele și sora ei. Luiza nu și-a dorit foarte multe lucruri, iar scrisoarea i-a impresionat pe mulți. O tânără și-a arătat intenția de a face o faptă bună în pragul sărbătorilor de iarnă.

Dragă Moș Crăciun,

Eu mă numesc Luiza, am 6 ani, Zenys 3 ani și Sunita 1 an și 4 luni. Luiza, anul acesta, de la tine, Moșule, vrea o pungă de chipsuri cu cașcaval, o păpușă, un kinder, jeleuri o pungă și o carte cu litere. Zenys își dorește o mașină, 1 kilogram de carne tocată, că-i plac foarte mult sarmalele, chipsuri o pungă, jeleu o pungă. Sunita nu știe foarte multe despre Moș Crăciun, dar s-ar bucura foarte mult să-i aduci un bax de pampers nr. 4, un pachet de șervețele, 2 bluzițe, niște șosete. Îți mulțumim frumos, Moșule, să fii sănătos”, este scrisoarea Luizei din București.

scrisoare-catre-mos-craciun-714x1080.jpg

Cei care au citit scrisoarea s-au mobilizat rapid.

N-am putut. Ajung azi la acești copilași care își doreau o pungă de jeleuri, o pungă de chipsuri, 1 kg de carne. Nu „multe dulciuri”, cat să-și facă o poftă greu de avut în viața lor de zi cu zi. Ieri, băiețelul bolnăvior de vă spuneam că mi-a făcut cunoscută povestea lor, că a dorit să-și „lase” cadoul pentru ei, având cu adevărat nevoie, le-a dus o caserolă de carne și au făcut sarmale, au mâncat toți împreună, iar cei mici cică săreau în sus de bucurie când a văzut ajutorul dat de cel mic prin mama lui. A plâns și mama, am plâns și eu, au plâns toți. Tocmai de aceea că am văzut și simțit toate astea, ne-am mobilizat și am reușit în câteva ore ceva wow! Da, baxuri de pampers, 23 cutii lapte, bax șervețele, creme/geluri duș/pasta/periuțe, adică igienice, creioane, RECHIZITE, ghiozdane echipate complet pentru cei de școală și gradi, alimente de peste 2.000 lei, jucării peste jucării de la Jumbo, lenjerie de pat, TV-ul promis, ca nici tv nu aveau și multe altele.

Azi mă opresc să le mai iau ceva legume de la piață în drum spre ei, cu ce reușesc să mai strâng (dacă doriți să vă implicați, dați-mi de știre), ceva zahăr să le mai iau că n-am reușit, chestii, iar când ajung la ei le voi lua mărimile, să îi îmbrăcăm și încălțăm. Asta minune! Asta pomană… haideți să „nu mai facem binele în liniște”. Haideți să „țipăm”! Să știți că vă știu pe toate, vă apreciez și vă respect! Pentru mine faceți multe”, este mesajul scris de tânără, pe Facebook.

Comentarii Facebook