Scandal într-un avion Ryanair. O brunetă s-a certat cu echipajul și a coborât aplaudată de tot avionul

 

Un scandal de proporții a avut loc într-un avion Ryanair. O femeie a răbufnit și a înjurat tot echipajul, dar la final toată lumea a aplaudat-o.

Cuprinsă de nervi, femeia a răbufnit și a început să adreseze injurii personalului din avion, dar și altor pasageri. Întreg scandalul s-a desfășurat chiar în fața celorlalți oameni aflați în aeronavă. La un moment dat, un bărbat, membru al echipajului a mers la din dorința de a o liniști. Însă, încercarea lui a eșuat, iar bruneta s-a enervat mai tare. A început să îl jignească pe omul ce purta uniforma Ryanair și i-a spus să se dea din calea ei, scrie cancan.ro.

Pe lângă înjurăturile adresate atât pasagerilor, cât și echipajului, femeia a fost auzită zicând că are grijă de băiatul ei în fiecare zi. Cel mai probabil, este o mamă singură, fără ajutor. Chiar și în timp ce își strângea lucrurile, bruneta a continuat să îi jignească pe cei din jurul ei. La un moment dat, o persoană aflată la bord a filmat întreg momentul tulburător, care a devenit foarte repede viral pe rețelele de socializare.

Când a coborât toată lumea aplauda și râdea, probabil fericiți că au scăpat de scandal și pot pleca.

Comentarii Facebook