Scandal colosal, după ce un bărbat a aflat că soția îl înșeală cu preotul din localitate: „Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi”


Scandal sexual în judeţul Iași, după ce un preot ar fi fost prins la amantă. Soţul înşelat şi-a pedepsit consoarta, apoi l-a şantajat pe preot cu 20.000 de euro, pentru a nu divulga aventura.

Bărbatul înşelat, în vârstă de 52 de ani a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, pentru şantaj, dar şi pentru loviri.

Preot prins cu amanta, şantajat de soţul fermier

Acesta şi-a bătut soţia după ce a aflat că este amenta preotului din localitatea ieșeană şi a mers apoi la preot să îi ceară socoteală, la propriu, pentru că i-a cerut nu mai puţin de 20.000 de euro pentru a nu face publică întreaga ispravă, făcându-l astfel de ruşine atât pe preot cât şi Biserica la care acesta slujea. 

Preotul iniţial părea să se înţeleagă cu bărbatul şi stabilise să îi dea suma de 10.000 de euro, însă în momentul în care a mers să îi dea prima tranşă din bani, mai exact 5.000 de euro,  au venit şi poliţiştii pentru că până la urmă preotul a decis să spună totul oamenilor legii şi să ceară ajutorul. În momentul în care i-u fost daţi banii, pe fir au intrat şi poliţiştii care l-au luat pe bărbat şi l-au dus la audieri, acolo unde acesta a recunoscut întreaga păţanie. Între timp, soţia de 26 de ani a fermierului a fost dusă la un centru pentru protecţia victimelor violenţelor.

Preotul nu a mai slujit la ultima slujbă, iar oamenii sunt şocaţi de cele întâmplate, mai cu seamă că el este cel care i-a şi cununat pe cei doi soţi, notează Observator


Comentarii Facebook