Duminica 27 Noiembrie

Șase membri ai aceleiași familii și-au găsit sfârșitul, înecați! Tragedie în lanț din cauza unui selfie


Şase tineri, cu toţii rude, au murit înecaţi după ce două surori şi-au riscat viaţa pentru un selfie. Turiştii vizitau o cascadă din India, când dorința fetelor de a face o poză spectaculoasă a declanșat lanțul evenimentelor dramatice.

Potrivit Mirror, incidentul tragic s-a petrecut duminica trecută, în statul Chhattisgarh din India. Primele care au văzut cu ochii pericolul au fost două surori, Shraddha și Shweta Singh, în vârstă de 14, respectiv 22 de ani. Fetele au vrut să păstreze amintirea excursiei printr-un selfie demn de postat pe reţelele de socializare. Dar cea mică a alunecat şi a declanşat lanţul unor evenimente dramatice, care au îndoliat întreaga familie.

Doar o tânără a scăpat cu viaţă

Rudele s-au îmbulzit, într-un suflet, să le dea o mână de ajutor celor două surori. Fratele lor, Himanshu Singh, de 18 ani, verişorul Rishabh Singh, de 24 de ani, şi soţia lui, Sulekha Singh, de 22, au sărit imediat în apă, ţinându-se de mână. Alţi doi fraţi, Abhay Singh, de 22 de ani, şi Ratnesh Singh, de 26, le-au venit apoi în ajutor. 

Martorii spun că în doar câteva clipe, cu toţii au început să aibă dificultăţi în a rămâne la suprafaţa apei. Sub privirile îngrozite ale celor din jur, aproape toţi s-au înecat. Doar Sulekha a fost scoasă din apă în viaţă, dar potrivit The Sun, şi aceasta este în stare critică, la spital.

Comentarii Facebook