România „normală”: Contor de gaze, sfințit de preoți şi inaugurat cu panglică tăiată


În comuna Frumușica din județul Botoșani a avut loc un eveniment cu fast. Mai mulţi oficiali au tăiat panglica, iar preoţii au venit cu sfinţitul la un contor de gaze. 

Preşedintele PNL Botoşani, Costel Şoptică, însoţit de mai mulţi membri ai autorităţilor locale, printre care şi primarul din localitate, au mers împreună la inaugurarea rețelei de gaz din comuna Frumușica, scrie botosaninecenzurat.ro.

După ce oficialii au tăiat „onorabil” panglica de pe contor, alaiul de preoţi chemat la eveniment a sfinţit contorul de gaz. Ba chiar mai mult, liderul PNL Botoșani a anunțat evenimentul pe Facebook, unde a postat și mai multe fotografii de la inaugurare.

(...) La Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.

S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!", a scris liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, pe pagina de Facebook.

Comentarii Facebook