Revoltător! O tânără a fost filmată în timp ce înțepa prezervativele dintr-un supermarket din țară - VIDEO


O fată a publicat pe contul său de TikTok un video, în care se vede cum aceasta înțeapă intenționat prezervativele dintr-un supermarket, pe care le pune înapoi pe raft. 

În video se vede cum fata are o cutie în mână din care scoate un prezervativ, îl înțeapă cu un ac  și îl bagă înapoi spunând „unul din trei, care sunt șansele”.

Ulterior tânăra merge către casele de marcat unde pune cutia de prezervative înapoi pe raft.

Potrivit panourilor pe care le putem observa în imagini și a publicității care se aude în fundal,  faptele au loc într-un supermarket Auchan.

————
UPDATE

Reprezentantii Auchan au luat masuri si au transmis o alerta interna in toate magazinele pentru efectuarea unor verificari suplimentare. 

"Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse.

De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.
Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. 
De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca", au anuntat repezentantii Auchan.

Comentarii Facebook