Reporterul care a întrebat ”Cum se calculează aria cercului?”, spulberând-o pe Dăncilă, pleacă de la Realitatea Plus


Andreea Dumitrescu, reporterița care a întrebat-o pe Viorica Vasilica Dăncilă ”Cum se calculează aria cercului?”, anunță că pleacă de la Realitatea Plus. 

Ma despart acum de ei, dar le raman recunoscatoare că m-au primit cu bratele deschise cand puțini au avut dorința (poate chiar curajul) sa o facă.

Plec din motive independente de oamenii mișto pe care i-am găsit aici si alături de care sper să mai am șansa să lucrez, in lumea asta mică a breslei noastre”, a explicat Andreea Dumitrescu.

Aceasta a aterizat la Realitatea Plus,după ce și-a dat demisia de la TVR 1, televiziune care a retras-o de la PSD pentru că era prea agresivă cu social-democrații.

Andreea Dumitrescu nu a precizat motivul despărțirii de televiziunea lui Cozmin Gușă, dat afară recent din PSD, chiar de Viorica Vasilica Dăncilă, și acum cu șanse reale de revenire.

Dăncilă nu știe aria cercului, deși a dat meditații la matematică - VIDEO

Jurnalist: Aţi menţionat că aţi dat meditaţii la matematică, aş fi vrut să vă întreb cum se calculează aria cercului dacă ne puteţi spune.

Viorica Dăncilă: Raza la pătrat.

Jurnalist: Este pi (π) înmulţit cu raza la pătrat.

Viorica Dăncilă: Pi (π) x Raza la pătrat. Am dat meditaţii la matematică şi credeţi-mă că am putea, dacă aveţi timpul, să îmi veniţi alături să vedem cine ştie matematică. Sunt inginer şi toţi inginerii din România fac până în anul trei de matematică. Eu am făcut facultatea cinci ani. Contrar celor spuse, eu am terminat facultatea cu media 9. Bine, pentru unii li se pare o medie mică şi dacă vreţi să vorbim de matematică vă stau la dispoziţie după acest dialog cu presa.

Comentarii Facebook