Replica de milioane a unui vecin, după ce un locatar a anunțat că face chef în bloc - FOTO


Locatarul unui bloc și-a anunțat vecinii că face petrecere, fiind extrem de civilizat. Replica primit chiar pe afiș a fost extrem de amuzantă.

Omul le-a spus vecinilor că s-ar putea ca petrecerea să depășească ora 22.00, dar că va face tot posibilul să nu fie gălăgie și dacă ceva e în neregulă să fie contactat. 

Un vecin, care a văzut anunțul, i-a scris că poate sta liniștit până la 23.00.

Bună ziua. Pe data de pe 4 decembrie, la etajul 4, apartamentul 29, va avea loc o aniversare și este posibil ca evenimentul să depășească ora 22:00. Vom încerca pe cât posibil să nu facem gălăgie, dar dacă vom deranja, vă rugăm să ne contactați direct”, este anunțul locatarului.

Vă lăsăm până la 23:30. Distracție plăcută! Și nu mai fuma în baie”, a fost replica unui vecin, care a apreciat că omul i-a anunțat.

Capture.JPG

Din seria mesajelor virale pentru vecini este și cel pentru femeia care făcea gălăgie: 

Draga noastră vecină,

În cazul în care nu știai, blocul în care stai este construit prin 60-80, iar epoca socialistă nu punea mare preț pe intimitate. Așa că, dacă nu cumva e torturat cineva la tine în apartament, noi, vecinii de pe scările și apartamentele vecine, te rugăm: fie suni la 112, fie dai filmul porno mai încet, fie lași urletele ma încet, pentru că știm cu toții că orgasmul durează o oră doar la scroafe!

Cu drag, Vecinii!”.

Comentarii Facebook