Miercuri 27 Septembrie

Cum a arătat Ana Morodan la ieșire din arestul poliției: ”Nu va lăsaţi seduşi de celebritate” - FOTO


Ana Morodan și-a pus cenușă în cap după ce a fost prinsă băută și drogată la volan, în București: ”Nu faceţi ca mine. Să nu va credeţi mai puternici decât viaţa, să nu va lăsaţi seduşi de celebritate”.  

Pentru copiii şi tinerii care mă urmăresc şi care visează să fie şi ei influenceri. Nu faceţi ca mine. Să nu va credeţi mai puternici decât viaţa, să nu va lăsaţi seduşi de celebritate şi să riscaţi totul pentru asta. Să nu vă faceţi că zâmbiţi şi că sunteţi fericiţi când nu mai e niciun pic de soare în viaţa voastră. Nu merită. Pentru toţi ceilalţi, am greşit, îmi pare rău că v-am dezamăgit şi sunt recunoscătoare că n-am făcut şi mai mult rău”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Am vrut doar să fiu o fată iubită şi fericită. Acum mi-aş dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată într-o comunitate din Africa, când un om greşeşte, tot satul vine şi îl mângâie şi îl îmbrăţişează. Ei cred că toţi suntem buni şi avem nevoie mai mult că oricând de înţelegere şi dragoste umană, atunci când greşim. Fiind blânzi cu cel care a greşit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveţi grijă de mintea şi sufletul vostru”, a mai transmis Ana Morodan.

Ana Morodan a spus la ieșire din arest că nu a consumat droguri şi că rezultatul pozitiv al testului care i-a fost făcut a fost determinat de somniferele pe care le ia în baza unei reţete, scrie News.ro.

Ea nu a oprit la semnalele polițiștilor, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Pentru aceste fapte a rămas fără permis. 

Câteva ore mai târziu, ea a fost prinsă din nou și a acceptat testarea, rezultând că e drogată și băută.

Poliţiştii au testat-o cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testarea preliminară cu aparatul DrugTest a relevat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

modoran.jpg

modoran1.jpg

modoran2.jpg

Comentarii Facebook