Război între clanuri. Două familii s-au bătut cu răngi, topoare și bâte, chiar în mijlocul unei străzi - VIDEO


Scene demne de un thriller au fost surprinse pe o stradă din orașul Lugoj, județul Timiș. Bătăușii s-au înfruntat cu răngi, topoare și bâte, unul dintre ei chiar a ajuns la spital fiind rănit cu un topor.

Două clanuri de romi s-au bătut cu bâte și topoare în plină stradă sub privirile înspăimântate ale martorilor, notează lugojinfo.ro.

Totul s-a întâmplat în cartierul Micro I, unde cele două tabere s-au întâlnit întâmplător. Lugojenii care locuiesc în zonă au rămas șocați de violențe și au fugit să se adăpostească când au văzut că tinerii se bat iar în altercație sunt folosite bâte și topoare.Până la sosirea echipelor de la poliție și jandarmerie, mai mulți tineri implicați în conflict au reușit să fugă. Un bărbat lovit cu un topor a fost transportat la spitalul din Lugoj, notează sursa citată.

Polițiștii și jandarmii au blocat Lugojul, după aceste scene dramatice, în căutarea celor implicați în altercație. De asemenea, indivizii au fost dați în consemn la frontieră pentru a nu putea părăsi țara. În noaptea de joi spre vineri, șase tineri care au participat la confruntare au fost găsiți și duși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri.

Sursa foto: lugojinfo.ro

Comentarii Facebook