Rafila explică ”Cine infectează mai mult: un vaccinat sau un nevaccinat?”


Alexandru Rafila a analizat situația din România și a încercat să lămurească o problemă: ”Cine infectează mai mult - un vaccinat sau un nevaccinat?”. 

Proporția de persoane vaccinate şi nevaccinate este diferită. Unii vaccinați nu mai fac boala. Acum însă există o tulpină care se transmite mult mai ușor. Proporția celor care fac forme grave din rândul vaccinaților este mult mai mică decât în cazul nevaccinaților.

Ca să încetinești transmiterea, vaccinarea trebuie combinată și cu alte metode. Dacă oamenii au forme clinice manifeste, probabil că transmit în mod similar.

Modalitatea de transmitere nu este diferită între vaccinați şi nevaccinați. La noi, din numărul de decese, 90% erau nevaccinați.

Sunt şi persoane cu afecțiuni la care răspunsul imun nu există. Noi am avut 500-600 de morți pe zi, la o populație de 18 milioane de locuitori. Noi am fost pe locul 1 în lume câteva săptămâni la rând. A murit un Parlament pe zi sau câteva avioane s-au prăbușit.

Din cauza celor care fac propagandă imorală împotriva vaccinării, multe mii de oameni au murit. Mai sunt şi decesele indirecte, oamenii nu au loc în spitale. Anul trecut am avut 20.000 de oameni decedați în 3 luni”.

Acesta nu este de acord cu ca spitalizarea să fie plătită de cei nevaccinați. ”Credeți că o urgență, o persoană cu boală transmisibilă, nu va fi primită în spital? Nu se poate lucrul acesta decât în imaginația inițiatorilor. Toți cetățenii au acces la servicii de sănătate. I-am explicat domnului Cîţu că asta va mări mortalitatea. Eu nu sunt de acord cu programul încurajării deceselor la domiciliu”.

Medicamentele antivirale sunt toxice

Medicamentele de la Merck şi Pfizer vor fi autorizate repede. Românii trebuie să știe că medicația nu ține loc de vaccinare. Toate medicamentele antivirale sunt toxice. Medicamentele anti-COVID nu se iau preventiv. Noi vom încuraja ca aceste antivirale să fie disponibile în sistem ambulatoriu”, a mai avertizat Alexandru Rafila, despre medicamentele companiilor Merck şi Pfizer la Aleph News, citat de Mediafax. 

Comentarii Facebook