Raed Arafat spune că s-ar vaccina în direct la TV împotriva COVID-19: Dacă ăsta e un mod de a convinge oamenii, merită făcut


Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că s-ar vaccina în direct, dacă acesta este un mod de a convinge oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19. El a declarat, miercuri, la un post TV, că se pot vaccina și alte persoane în acest mod, mizând pe puterea exemplului.

Dacă ăsta e un mod de a convinge o parte, oricât de mică este această parte, cred că merită făcut acest lucru. Și nu numai eu, ci și alte persoane care pot face acest lucru și să fie fără nicio îndoială că ne-am vaccinat, că nu am păcălit, că nu ne-am injectat cu ser fiziologic, pentru că o să auziți 1000 de forme de discuții din partea celor care vor să minimalizeze impactul vaccinului, care va fi unul foarte mare, dacă este administrat la un număr suficient de mare de oameni”, a declarat Raed Arafat, conform realitatea.net.

Oamenii sunt supuși unui bombardament de informații care, multe din ele, nu sunt nici validate, nu au nici baza științifică, chiar dacă uneori sunt spuse de unii medici. Asta este realitatea. La acest moment, cred că, prin puterea exemplului, la un anumit moment, vom putea arăta populației că oameni cum suntem noi care spunem că trebuie, o să ne vaccinăm și noi la momentul respectiv”, a mai Arafat.


Comentarii Facebook