PSD renunţă la prezentarea Programului de guvernare, întrucât nu a primit aviz din partea DSU: „Congres cu 5.000 de persoane s-a putut”


PSD anunţă, miercuri, că renunţă la prezentarea Programului de guvernare, întrucât nu a primit avizul DSU pentru derularea evenimentului. Social-democraţii afirmă, însă, că Congresul PNL cu 5.000 de oameni a fost avizat, dar nu şi evenimentul PSD, cu mult mai puţini participanţi.

Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU! PSD respectă legea şi renunţă să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt priorităţile noastre la guvernare!”, a transmis, miercuri, PSD.

Candidatul partidului pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, Alexandru RAfila, a afirmat că este ”un gest de responsabilitate”, dacă acesta este cadrul legal.

Mi se pare o decizie de responsabilitate din partea PSD care consideră că protejarea sănătăţii publice este mult mai importantă decât lansarea miniştrilor care vor face parte din Guvern”, a afirmat Rafila, după audierea din Parlament.

Întrebat de ce Congresul PNL, cu 5.000 de participanţi a fost avizat, Rafila a precizat: „Nu are rost să intrăm în astfel de comentarii”.

Prezentarea Programului de guvernare și prioritățile PSD ar fi trebuit să fie prezentate miercuri, într-un eveniment programat la ora 19:00.


Comentarii Facebook