PSD a distribuit un fake news despre casca din urechea lui Klaus Iohannis, prin care i se șoptea - FOTO și VIDEO


Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, și Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, au distribuit pe Facebook un Fake news, în care au arătat că președintele Klaus Iohannis a purtat o cască în urechea stângă la conferința de presă ținută miercuri seară. PNL a prezentat o fotografie oficială, în care se vede că totul este fals.

Nu pot să cred! Marele Iohannis are nevoie să i se șoptească în cască! Că altfel nu este în stare să răspundă la întrebările presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directă cu Viorica Dăncilă: se teme că nu-i va putea șopti nimeni răspunsurile!”, a scris Bodog.

aD0yNjYxMzliMjZhMTZhMTMwMDYyYzkzYmM5MmUwNmJjMw==.thumb.jpg

Gabriela Firea a distribuit și ea falsul: ”Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci și foarte spontan!? O dovedește cu prisosință casca din ureche folosită la conferința de presa! Doamne, așa ceva!!??Ghinion!!!”.

aD01NGUzOTA5YmZhOTYyNzk4MmJmNGI4NzBhN2VkMzdhNQ==.thumb.jpg

PNL a arătat fotografia de la eveniment, în care se vede că totul este trucat.

cGcmdz04MDAmaGFzaD0zM2QxOWU0ZTA1ZTJkNjNiYjc5MjQ3NGRhNGI5NmNhOQ==.thumb.jpg
Klaus Iohannis a vorbit liber la conferința lui de presă, fără a citi de pe foaie. În schimb, Viorica Dăncilă a avut și ea o conferință de presă, după cea a președintelui, și a citit tot ce a avut de spus de pe foi.

Comentarii Facebook