Dăncilă promite că într-o lună vorbește engleză pentru un discurs


Viorica Dăncilă a spus că într-o lună va vorbi engleză atât de bine, încât va susține un discurs. 

Nu vorbesc de teama de a face greșeli. Mulți au vorbit în limba engleză și au vorbit împotriva României. Într-o lună de zile o să ies și în primul discurs în limba engleză”, a spus Dăncilă.

Întrebată de ce nu se descurcă în limba engleză, Dăncilă a răspuns: ”Legat de limba engleză, doamnă, suntem în România. Haideți să fim mândri că suntem români. De fiecare dată am încercat să ducem în derizoriu anumite lucruri. Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză, germană, franceză și se duc la Bruxelles să spună ceea ce vrea Bruxelles-ul să audă”.

În campania electorală, în 1 noiembrie, Viorica Dăncilă a spus despre vorbitorii de limbi străine țin mai puțin la România. 

Suntem în România. Haideţi să fim mândri că suntem români. De fiecare dată am încercat să ducem în derizoriu anumite lucruri. Vreţi să duceţi în derizoriu anumite realizări pe care acest Guvern le-a făcut pentru România. Poate unii vorbesc foarte bine engleză, franceză, germană, orice limbă străină, dar ţin mai puţin la această ţară. În limba engleză se duc şi spun foarte uşor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui să susţină pentru această ţară. Eu sunt un pro-european convins, dar de fiecare dată mi-am susţinut ţara şi am obţinut rezultate. Faptul că vorbim bine sau mai puţin bine o anumită limbă străină este relevant, dar mai relevant este ceea ce faci pentru ei şi cu câtă demnitate îţi reprezinţi ţara atât în ţara ta, dar mai ales în afara graniţelor ţării”, a spus Viorica Dăncilă, în Timiș, în plină campanie electorală.


Comentarii Facebook