Protest sub nasul lui Putin. Un ostatic civil „mort”, cu mâinile legate, a apărut în patru locuri faimoase din capitala Rusiei


Un artist anonim a protestat cu mult curaj la Moscova, în inima Rusiei. Acțiunea artistică a purtat numele Bucha-Moscova. Acesta le-a arătat compatrioților cum arată perspectiva morților civili de la Bucha.

Artistul a ales patru locuri importante ale orașului, zone extrem de circulate. Luni, 4 aprilie, el a fost fotografiat în calitate de un trup căzut, legat la spate, în postura unei victime. Cele patru locuri sunt: Grădina Alexandrovski, Podul de la Catedrala Hristos Mântuitorul, Strada Nikolskaia, Vechiul Arbat. Oamenii s-au uitat și au trecut mai departe. 

Iată cum va fi. După ce vor pierde în Ucraina, vor începe să-și terorizeze proprii cetățeni”, a scris faimosul galerist și critic de artă Marat Guelman, între timp exilat, scrie libertatea.ro. Nu se cunoaște în acest moment care este soarta artistului.

Armata rusă s-a retras din orașul Bucea, de lângă Kiev, și a lăsat în urmă foarte mulți morți din rândul civililor. Imaginile demontează teoria conspirației, care spune că acești morți sunt actori, care după filmare s-au ridicat și au plecat.

Comentarii Facebook