Cât de tare s-a schimbat Volodimir Zelenski de la izbucnirea războiului. Soția președintelui ucrainean spune că a îmbătrânit cu 10 ani


În cele 41 de zile de la izbucnirea războiului din Ucraina, președintele Volodimir Zelenski, a îmbătrânit foarte repede, acest lucru poate fi observat foarte ușor comparând două poze, una de la sfârșitul lunii februarie a anului 2022 și una de la începutul lunii aprilie al aceluiași an. 

zelenski tanar-batran.PNG

Fotografia din stânga este de la o conferinţă de presă susţinută de preşedintele Ucrainei pe 23 februarie 2022, cu o zi înainte de începerea războiului. Pe 25 februarie, chiar în a doua zi de război, Volodimir Zelenski a împlinit 44 de ani.

Fotografia din dreapta a fost surprinsă pe data de 4 aprilie, în timp ce liderul de la Kiev se afla în Bucha, locul unor atrocități terifiante comise de forțele armate ale Rusiei care au șocat opinia publică internațională.

Citește și: VIDEO - Olena Zelenska, la o lună de la invadarea Ucrainei: „Timpul zboară altfel în război. Am îmbătrânit cu zece ani”

Soția președintelui ucrainean, Olena Zelenska, declara pe data de 24 martie, la o lună de la declanșarea invaziei rusești, că a îmbătrânit cu 10 ani.


Comentarii Facebook