Propaganda rusă critică frumusețea englezoaicelor, după ce un soț a plecat cu o refugiată: „Ucrainencele sunt o armă serioasă”


Propaganda rusească a ajuns la un nou nivel de delir, la televiziunile de stat de la Moscova ajungând să fie criticată frumusețea femeilor britanice, despre care se spune că nu au „nicio șansă” în fața refugiatelor din Ucraina.

Într-o emisiune difuzată de televiziunea Rossiya-1 zilele trecute, invitații au comentat un caz prezentat de tabloidul britanic The Daily Mirror al unui cuplu din Marea Britanie care a găzduit o refugiată ucraineancă, bărbatul părăsindu-și partenera și cei doi copii pentru aceasta după 10 zile. 

În ceea ce privește livrările directe, lăsați-mă să pun așa problema, da, livrările de refugiați în Europa. Este un lucru cu adevărat interesant. Tocmai ați furnizat exemple din Anglia. Apropo, fata care l-a înhățat pe băiatul din această familie este doar începutul!”, afirmă unul dintre invitați, deputatul Alexei Juravliov.

Și, judecând după cum arată [refugiata], artileria grea nici n-a sosit încă. Va fi adusă și artileria grea! Și ce vor face englezii?! Nu au pe nimeni care să fie măcar apropiată [ca frumusețe]! Fetele ucrainence sunt frumoase!”, continuă Juravliov, membru al partidului naționalist Rodina (Patria).

poza 3.jpeg

Deputatul spune apoi că este momentul ca premierul britanic Boris Johnson să fie izolat. 

Știți, în Anglia nimeni nu va putea rezista [ucrainencelor], uitându-se la fetele locale. Fetele din Ucraina sunt o armă serioasă! Sunt sigur că Marea Britanie trebuie să se gândească serios la asta”, susține el, adăugând că englezoaicele nu s-ar spăla pe dinți și că ar fi susceptibile să contracteze variola maimuței.

Marea Britanie a devenit ținta favorită a atacurilor oficialilor și televiziunilor din Rusia din cauza sprijinului puternic acordat de Londra Ucrainei și sancțiunilor impuse oligarhilor ruși.

Citește și: O femeie a fost părăsită de soț pentru refugiata ucraineană primită în casa lor: „Și-au distrus relația înainte să sosesc eu”

Comentarii Facebook