Primele imagini - Incendiu la Matei Balș cu mai mulți morți și zeci de pacienți evacuați - VIDEO


UPDATE

A cincea persoană a fost găsită carbonizată în urma incendiului de la Institutul Matei Balș.

--------------

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Matei Balș din București. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că avem o problemă, dacă acest lucru se întâmplă la cel mai bine finanțat institut din România.

Incendiu la Matei Balș - Ce spune Raed Arafat

Din păcate trei persoane sunt decedate şi a patra sub resuscitare. Trei persoane au fost găsite în salon (n.red. – decedate). (…) După ce s-a degajat fumul au fost găsite trei persoane în salonul în care era incendiul. Restul sunt transportaţi la mai multe spitale. Sunt cu COVID. Nu au alte probleme”, a declarat secretarul de stat în MAI Raed Arafat pentru Agerpres (n.red. S-a ajuns la patru victime). 

Incendiu la Matei Balș - Ministrul Sănătății spune că avem o problemă

Pacienţii sunt evaluaţi. Până acum au fost transferaţi la “Victor Babeş” patru pacienţi. După informaţiile mele, cu siguranţă vor fi şi alte transferuri. Pacienţii sunt evaluaţi în acest moment în camera de gardă la “Matei Balş”. Este clar că este o problemă şi vorbim despre institutul cel mai bine finanţat din această ţară. De asemenea, vorbim despre spitalul care a tratat, sunt două spitale mari în Bucureşti care au tratat, foarte mulţi pacienţi, au fost folosite la capacitate până astăzi. (…) În acest moment, nu am decât informaţiile acestea că există trei decese deja”, a afirmat ministrul, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, precizând că situaţia este evaluată şi vor fi luate toate măsurile.

Incendiu Spitalul Matei Balș. Patru pacienți au murit

Comentarii Facebook