Vineri 19 August

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, ajunge astăzi în România. Ce mesaj a transmis aceasta în drum spre țara noastră


Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a postat un mesaj pe Twitter în care anunță că este în drum spre România și Slovacia. 

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, ajunge astăzi, vineri, 6 mai, într-o vizită în România. Aceasta a plecat în cursul nopții de la Washington pentru o vizită de patru zile în România și Slovacia, în care va sublinia angajamentul Statelor Unite pentru refugiații ucraineni. 

„În drum spre România și Slovacia pentru a petrece Mother’s Day cu mamele și copiii ucraineni care au fost forțați să își părăsească casele din cauza războiului lui Putin. De asemenea, voi vizita trupele americane și îmi voi exprima recunoștința pentru eforturile de ajutorare ale țărilor vecine și ale lucrătorilor umanitari”, a postat Jill Biden pe Twitter. 

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, viziă în România

Jill Biden se va întâlni în timpul acestei vizite cu membrii ambasadelor SUA, dar şi cu refugiaţii din Ucraina, precum şi cu voluntarii care au grijă de aceştia.

Jill Biden va ajunge în România în data de 6 mai, la baza „Mihail Kogalniceanu”, iar apoi se va deplasa la Bucureşti. De asemenea, aceasta va călători în România şi Slovacia, pentru a-şi manifesta sprijinul faţă de familiile ucrainene strămutate, forţate să fugă în urma invaziei Rusiei.

Biden va folosi, de asemenea, călătoria pentru a se întâlni cu militari americani staţionaţi în străinătate, precum şi cu oficiali guvernamentali de nivel înalt din ambele ţări, transmite CNN.


Comentarii Facebook