Luni 5 Decembrie

Iulia va fi înmormântată alături de copiii ei, în același sicriu. Polițiștii au descoperit detalii importante în ancheta mamei din Timișoara


Familia femeii care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi, se pregătesc de înmormântarea celor trei. Trupurile au fost ridicate de la medicina legală și transportate la capelă. Mama și copiii au fost așezați împreună, în același sicriu.

Deși încă nu s-a aflat motivul pentru care femeia a recurs la un gest atât de tragic, în anchetă au apărut informația conform căreia femeia și-ar fi premeditat moartea. De altfel, apropiații ei spun că aceasta era tot mai restrasă și părea pe zi ce trece tot mai supărată și abătută. În cazul celor mici, procurorii au anunțat că fac cercetări pentru omor. 

Între timp a apărut un preot care spune că femeia nu și-a iubit copiii.

Preot, despre mama sinucigașă de la Timișoara, înmormântată alături de copiii ei, în același sicriu: „Neobișnuit. Ea nu şi-a iubit copiii”

Iulia și-ar fi plănuit sinuciderea și moartea copiilor din timp

Este posibil ca mama să fi plănuit sfârșitul celor doi din timp, odată cu sinuciderea. Soacra femeii mărturisește că Iulia părea foarte abătută în ultima vreme. La aniversarea ei, tânăra îi făcuse mărturisiri despre soțul ei.

A zis că vrea să plece, că vrea să se întoarcă la noi în familie, că o amenință Marcel că îi ia copiii, că se simțea un pic nesigură pe ce o să fie, era schimbată, dar nu știam, era pe moment așa. O trecut mult de atunci, în 18 aprilie o fost asta”, a povestit soacra femeii, potrivit ȘtirileProTv.

Acum câteva zile, o locuitoare a blocului cu pricina a văzut-o pe Iulia cum inspecta clădirea. „A mai fost pe aici și a urcat în bloc”, a spus aceasta. În acest fel Iulia ar fi aflat și cum poate ocoli ușa de acces pe acoperiș care era încuiată.

Fostul iubit ar fi amenințat-o că îi ia copiii

Iulia îl știa pe Alex (tatâl copiilor ei) de când avea 15 ani. În 2014 s-au căsătorit, dar 6 ani mai târziu au divorțat. Apoi, Iulia a început o relație cu un alt bărbat, într-un anturaj considerat dubios de cunoscuți. Când povestea s-a încheiat, fostul iubit ar fi început să o amenințe, iar ea folosea mașini împrumutate, probabil ca să nu fie găsită de el în oraș.

Știam de relația lor și ea ne-a povestit, știu de la ea că o amenința că îi ia copiii. Astea mi le-a spus ea, nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. Nu știu să vă spun detalii că nu l-am cunoscut pe acest om, eu vă spun din ce mi-a povestit ea, înainte cu aproximativ o lună, de ziua mea. Nu știu dacă ăsta o fost motivul”, a mai spus soacra Iuliei. 

Tatăl copiilor Iuliei, în stare de șoc

Între timp, Alex, bărbatul cu care urma să se recăsătorească, a ajuns în țară din Austria. Și-a înlocuit poza de la profilul de pe Facebook cu un fundal negru și peste o sută de cunoscuți i-au transmis condoleanțe.

El e în stare de șoc.Am stat patru ore lângă el ieri când au ajuns din Austria, nu a scos un cuvânt. Nu își explică nimeni gestul ăsta din moment ce ei trebuiau să se recăsătorească”, a spus cântăreața Alina Radi, prietenă cu Alex. 

Totuși, la cununia civilă, programată joia trecută, nu au ajuns în fața ofițerului stării civile. Aveau termen însă o lună - până pe 19 mai - ca să ajungă să semneze din nou certificatul de căsătorie.


Comentarii Facebook