Sambata 26 Octombrie

Președintele USR, Cătălin Drulă, și-a anunțat demisia după alegeri: „Îmi asum rezultatul”


La o zi după alegerile locale și europarlamentare, președintele USR, Cătălin Drulă, și-a anunțat demisia de la conducerea partidului.


Până la alegerea unui președinte nou, primarul proaspăt reales în Timișoara, Dominic Fritz, va ocupa funcția de președinte al USR.


„Vreau să încep prin a mulțumi românilor pentru vot. Rezultat sub așteptările noastre și desigur am putea vorbi despre cauze, să găsim scuze. Pentru mine, asumarea a fost principiul de bază. Îmi asum rezultatul, voi convoca în USR alegeri pentru un nou președinte în cel mai scurt timp.


Avem lideri ca Fritz, care pot duce mai departe această coaliție, a arătat că PSD și PNL pot fi înfrânte. USR trebuie să continue. Ca președinte, mi-am dăruit toată puterea, voi face asta în continuare, trebuie să plecăm mai departe cu energii proaspete, avem nevoie de optimism pentru prezidențiale și parlamentare.


București, Timișoara, Bacău, Câmpulung, Râșnov, Corbeanca. Am recâștigat primării importante și în Timiș. Am câștigat în București votul politic și suntem pe primul loc. Se văd diferențe față de exit poll Am avut alegeri organizate prost," a transmis fostul președinte USR, Cătălin Drulă.


Cătălin Drulă a condus partidul Uniunea Salvați România din data de 10 iulie 2022.




Comentarii Facebook