Povestea lui Volodimir Zelenski președintele EROU al Ucrainei


Cum a ajuns Volodimir Zelenski președinte Ucrainei. Înainte de a deveni președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski era unul dintre cei mai populari comedianți TV ai țării. În momentul de față, Zelenski își apără țara de invazia rusă. Cum a reușit să devină președinte?

Cum a ajuns Volodimir Zelenski președinte Ucrainei. Liderul ucrainean a impresionat o lume întreagă

Volodimir Zelenski a devenit unul dintre cei mai importanți lideri din Europa. În doar câțiva ani s-a transformat dintr-un actor de comedie, în președintele țării pe timp de război. 

Mulți l-au criticat pe președintele Ucrainei și a avut declarații contradictorii. În ultimele zile, Volodimir a demonstrat că este un lider puternic și curaj, gata să-și dea viața pentru țara sa. 

Volodimir Zelenski a jucat într-un serial în care era președintele Ucrainei

Volodimir Zelenski, în vârstă de 44 de ani, s-a născut în orașul Krivoi Rog. Acesta a fost comediatn, scenarist, producător de filme, iar limba sa maternă este rusă. Puțini au crezut că acesta va câștiga alegerile prezidențiale din 2019. Mai mult, nimeni nu se aștepta că Zelenski va fi președinte pe timp de război, și nu orice război, ci unul cu Rusia, care vrea să dispară ca stat.

Înainte de cariera sa politică, a obținut o diplomă în drept și a creat o companie de producție Kvartal 95, care produce filme, desene animate, emisiuni de comedie TV, printre care „Servitorul poporului”, în care Zelensky a jucat rolul de președinte al Ucrainei.

Citește aici mai departe…

Comentarii Facebook