Polițiștii au protestat în fața sediilor PNL și PSD: Nu mai suntem dispuși să rămânem fraierii sistemului bugetar


Polițiștii din cadrul Sindicatului Europol au protestat vineri, 17 decembrie, în fața sediilor PNL și PSD. Ei cer majorarea salariilor pentru că s-au săturat să fie ”fraierii sistemului bugetar”.

În ultimele zile, polițiștii au protestat în fața Prefecturilor din județele Maramureș, Gorj, Mureș, Cluj, Timiș, Vaslui, Bacău, Vâlcea, Mehedinți, Giurgiu, Botoșani, Alba și Satu Mare, unde au cerut creșterea salariilor și pensiilor. 

Joi, 16 decembrie, Sindicatul EUROPOL a protestat în fața Ministerului Afacerilor Interne. ”I-am adus la cunoștință încă o dată lui Lucian Bode revendicările noastre și că nu mai suntem dispuși să suferim o nouă amânare a respectării drepturilor salariale și că vom continua cu formele de protest până la blocarea activității la fel cum au făcut grefierii și magistrații, în cazul în care legea salarizării nu ne va fi aplicată asemenea celorlalte categorii de bugetari. I-am transmis ministrului Bode și că vom răspunde la sfidare cu un miting și mai mare”, au precizat reprezentanții Sindicatului Europol.

Vineri, 17 decembrie, polițiștii s-au adunat în fața sediilor partidelor politice care au votat în 2017  legea salarizării, Partidului Social Democrat (PSD), Partidului Național Liberal (PNL) și UDMR.

Comentarii Facebook